Frakt 59:- / Skickas inom 1-3 vardagar

Blomsterfakir Ring 200mm

  • 995 kr
I lager.
Dela

Världsunik fakir i form av en ring på hela 200 mm. Skapa fantastiska arrangemang på höjden med få blommor med hjälp av denna fakirring. Denna tungviktare på hela 1 kilo levereras i en lyxig pappersbox med magnetlås och figurskuret svart skum inuti för att ge den rätta, exklusiva känslan. Här hittar du en vacker glasskål som passar fint tillsammans med fakirringen.

Fakir, blomsterfakir, pinnsvin, igelkott eller Kenzan som den heter på japanska har länge använts i bland annat japan för att skapa enkla, stilrena och luftiga blomsterarrangemang med få blommor, kvistar och grenar. Ett arrangemang med en fakir placeras med fördel på ett vackert fat för effektens skull. Denna fakir är 200 mm och tung nog att klara av allt från små till riktigt stora blommor.

Storlek : diameter 200mm
Vikt: 1 kilo
Material : Tenn / Koppar

Ikebana

Ikebana är en traditionell konst att arrangera blommor. Då västerländska blomstertrender fokuserar på det dekorativa i mängden blommor, har Ikebana sin tyngdpunkt i de enskilda blommornas uttryck. Less is more. Med hjälp av en Kenzan eller blomsterfakir skapar man själv luftiga och eleganta blomsterarrangemang genom att helt enkelt sticka varje enskild blomma på piggarna i fakiren. Själva blomsterfakiren kan du placera i en skål, vas eller på ett vackert fat med vatten. Se till så att vattnet når någon centimeter över stjälkarna.