Frakt 59:- / Skickas inom 1-3 vardagar

Blomsterfakir Ring 70mm

  • 349 kr
I lager.
Dela

Denna unika fakirring har en diameter på 70 mm som gör att du enkelt kan skapa pampiga, luftiga blomsterarrangemang. Här hittar du en vacker glasskål som passar fint tillsammans med fakirringen.

Levereras i en elegant mattsvart box.

Material: Tenn (Bas) och Koppar (Piggar)

Handdisk rekommenderas.

Skötselråd:

Rengör din fakir med diskborste eller tandborste efter användning. Ställ den upp och ner på en handduk så den hinner torka mellan användning. Fakiren skall ej ligga konstant i vatten, då finns risk för missfärgning. Missfärgning  av underlaget / fatet / skålen kan också förekomma vid långvarig användning.

Ikebana

Ikebana är en traditionell konst att arrangera blommor. Då västerländska blomstertrender fokuserar på det dekorativa i mängden blommor, har Ikebana sin tyngdpunkt i de enskilda blommornas uttryck. Less is more. Med hjälp av en Kenzan eller blomsterfakir skapar man själv luftiga och eleganta blomsterarrangemang genom att helt enkelt sticka varje enskild blomma på piggarna i fakiren. Själva blomsterfakiren kan du placera i en skål, vas eller på ett vackert fat med vatten. Se till så att vattnet når någon centimeter över stjälkarna.